onze begeleiding

Wij zorgen er samen met naasten voor dat op een empathische en creatieve wijze een bijzonder, eigen, vol liefde en stijl en dus een uniek afscheid georganiseerd wordt. Autonomie van naasten vinden we hierin erg belangrijk. Wij stimuleren dan ook dat zij zelf oppakken wat ze willen en er vertrouwen in hebben dat ze dat kunnen. De uitgesproken wensen krijgen van begin tot eind een zorgvuldige en waardige invulling.

Wij zijn een onafhankelijke uitvaartonderneming waardoor wij in staat zijn om open en eerlijk te werken. Hierdoor kunnen we samenwerken met leveranciers en ondernemers die passen bij de wensen van de naasten. Oog voor de wensen van de naasten, onze betrokkenheid, flexibiliteit, aandacht en creativiteit staan daarbij centraal. Door een persoonlijke locatie te kiezen, het woord te laten voeren door familie of vrienden en eigen creativiteit en aandacht voor details toe te voegen, ontstaat er een eigen stijlvol afscheid. Wij maken zichtbaar dat er geen standaardprotocol is waaraan voldaan hoeft te worden. Daarnaast, dat er al helemaal geen keuzes gemaakt hoeven te worden omdat het zo hoort.

Vanaf het moment dat wij gevraagd zijn om de begeleiding van de uitvaart op ons te nemen, staan wij de gehele week tot jullie beschikking. We nemen eerst rustig de tijd om kennis te maken en bieden daarbij vooral de ruimte om je verhaal te kunnen doen. Wat voor persoon was iemand, wat heeft iemand betekend voor de naasten, was het overlijden te verwachten of is het onverwachts gekomen? Vervolgens horen we graag welke wensen er zijn en gaan we daar verder invulling aan geven. We hebben dagelijks contact om te horen wat er speelt en te zien wat er nodig is.

Geliefd & Geleefd is gevestigd in Leusden. Wij begeleiden families en vrienden na een overlijden in deze regio zoals in Amersfoort, Achterveld, Woudenberg, Nijkerk, Soest, Baarn, Zeist, Hoevelaken, Maarn en Maarsbergen. Daarnaast is afstand voor ons geen probleem, want wij begeleiden mensen graag als onze visie hen aanspreekt. Dus als je in een andere regio woont en graag door ons begeleid wilt worden, bel ons gerust.